Reference

PIVNICA SAHARA

V neposrednem centru Domžal smo opremili Pivnico Sahara. Izdelali smo hlajene točilne pulte.

TABAR

V starem mestnem jedru prestolnice, se nahaja klasična restavracija, ki je nastala po konceptu španskega tapasa. Chef restavracije v njej ustvarja vrhunske jedi, vedno le iz svežih lokalnih sestavin. Delo v restavraciji poteka v dobrem vzdušju, saj smo v njej postavili kuhinjo, pomivalnico in točilni pult iz neuničljivega inoksa. Vrhunska kvaliteta je zagotovljena.

 

MAKALONCA, BAR&BURGER, LJUBLJANA, 2015

Legendarno zbirališče ob Ljubljanici, ki je del Plečnikove kulturne dediščine, je ponovno zaživelo. Za gostišče smo izdelali točilni pult in mini kuhinjo. Vsi izdelki so iz nerjavečega jekla in zato brezčasni.

 

KARAKA KAVA BAR, LJUBLJANA, 2015

Daleč naokoli znani ljubljanski bar Karaka za Bežigradom, je znan po odličnem sladoledu. Za bar smo izdelali kvalitetne pulte za pripravo sladoleda iz nerjavečega jekla. Sladoled je v Karaki sedaj še slajši.

 

HIT PERLA, Nova Gorica 2015

Sky Beach, sončna terasa v novogoriškem igralniško-zabaviščnem centru Perla ponuja svojim gostom popolno udobje. Točilni         pulti nepravilnih oblik iz inoxa, so idealna dopolnitev opreme, ki je skladna s sodobnimi smernicami za velnes.

Projekt je bil izveden v sodelovanju s podjetjem ISO d.o.o.

 

DELFIN HOTEL ZDUS D.O.O. IZOLA 2015

Izola je staro ribiško mesto z bogato zgodovino, tam stoji Hotel Delfin. Za hotel smo izdelali točilne in samopostrežne pulte iz kvalitetenega nerjavečega jekla. Uporabljen material se enostavno čisti in je higiensko neoporečen pri stiku s hrano.

Projekt je bil izveden v sodelovanju s podjetjem ISO d.o.o.

 

OKREPČEVALNICA KONGO, LJUBLJANA 2015

Blizu Ljubljane pa vendar oddaljeno od mestnega vrveža, je s prenovo okrepčevalnice Kongo v Savljah zaživela ponduba jedi iz leskovačkega žara. Za njih smo izdelali tople mize in hlajen pult, ki zagotavlja kvalitetno izdajo pripravljene hrane.

 

BAR PR'MARTINET, LUČE PRI GROSUPLJEM, 2014

Najlepši skedenj na Slovenskem? Zagotovo pa najbolj topel! Koncept, ki je ohranil dedkovo, Martinovo, dediščino in ji dodal še sodobno estetiko. Sodobna profesionalna kuhinja je izdelana iz trpežnega nerjavečega jekla, ohranitev dedkove dediščine je zagotovljena.

Novice

Prijavite se na novice podjetja rinoks in bodi obveščeni o naši ponudbi.

Kontakt

Rinox, Roman Obolnar s.p.
Blečji vrh 15,
1290 Grosuplje

www.rinoks.si
Email: info@rinoks.si

T.: + 386 41 407 704